Bestille
Tid
Betaling
Diverse
 • Hvordan bestiller jeg et oppdrag?

  Er det et enkelt oppdrag eller haster det, kan du velge å ringe eller sende en mail. Fortell hva det gjelder, hvor og når. Du får da umiddelbart en bekreftelse på mail og generelle servicebetingelser som fungerer som en ordrebekreftelse.
  Ser du behovet for å få utført flere oppdrag, møter vi deg når og der det måtte passe. Denne konsultasjon er uforpliktende, kostnadsfri og en fin anledning til å bli kjent og sørge for at tjenesten blir akkurat slik du forventer.

  Er det mulig å gjøre en fast avtale?

  Absolutt! Vi kan lage faste avtaler på både ukes- og månedsbasis. Ønsker du å flytte avtalen til en annen dag, er det bare å si fra.

  Er denne oppgaven for liten?

  Nei. Min Butler er her for å hjelpe. Å få noe hentet, bragt eller booket kan være fort gjort.

 • Hvor lang tid tar det å handle og forberede en middag?

  Det avhenger helt av hva du ønsker deg. I utgangspunktet kan vi handle inn og forberede en enkel, men god og sunn middag i løpet av et par timer.

  Når på døgnet kan jeg bruke Min Butler?

  VI er fleksible og kan hjelpe deg både dag, kveld og helg. Oppdrag løses etter kapasitet, så det er lurt å varsle oppdraget i god tid.

  Hvilke geografiske områder dekker Min Butler?

  Vi booker events og reiser i hele verden. Krever det vår fysiske tilstedeværelse er det primære arbeidsområde innenfor en radius av 30 minutters kjøring fra Oslo sentrum. Har du et oppdrag et annet sted i landet eller verden, som krever vår fysiske tilstedeværelse vil vi bestrebe oss på å løse dette også. Da kommer normale reiseutgifter i tillegg.

 • Kan dere gjøre utlegg?

  Ja

  Hva koster det å bruke Min Butler?

  Det kommer helt an på oppgaven du skal ha hjelp til, og når på døgnet det gjelder. Trenger du regelmessig hjelp tar vi også en lavere timepris, så her anbefaler vi at du tar kontakt og hører nærmere.Vi er MVA registrert og moms vil derfor komme i tillegg.

  Hvordan betaler jeg?

  Min Butler sender faktura med spesifikasjon på tjenester og timer. Om du vil, kan du også velge å betale direkte i vår mobile kortterminal.

  Kan jeg gi et gavekort på tjenester fra Min Butler?

  Ja! Alle kan trenge et par ekstra hender i blant. Et gavekort på Min Butler kan være en fin og annerledes oppmerksomhet til både familie, venner, kjæreste, kunder eller forretningsforbindelser. Ta kontakt så hjelper vi med å knyte en pen sløyfe rundt en kjærkommen gave.

  Jeg har fått et gavekort - hvordan går jeg frem?

  Kontakt oss gjerne for en prat og sammen kan vi finne ut hvordan vi best kan kan hjelpe deg.
  Vær oppmerksom på at gavekortet bare gjelder tjenester utført av Min Butler og ikke våre underleverandører. Gavekortet vil være gyldig ett år fra utstedelsesdato, og timer utenom ordinær arbeidstid (hverdager 08 -18) vil bli belastet med 1,5 time.

 • Er bedriften forsikret?

  Ja – helforsikret

  Har dere samarbeidspartnere?

  Min Butler tilstreber å gjøre mest mulig selv, men krever oppgaven særlig faglig ekspertise har vi en nøye sammensatt liste av samarbeidspartnere. Alle er håndplukket og inneforstått med at servicen som skal leveres er intet mindre enn den beste. Dette følger vi nøye opp på gjennom kontinuerlige tilbakemeldinger og referanser.

  Er der noe Min Butler ikke gjør?

  Så lenge det er lovlig, etisk og moralsk forsvarlig, kan vi hjelpe deg med stort sett alt. Dog forbeholder vi oss alltid retten til å avvise oppdrag.